PreporukaSnimaju se još dvije sezone serije "Teorija velikog praska"

Snimaju se još dvije sezone serije “Teorija velikog praska”

Trenutno se emituje 10. sezona nakon koje ističe ugovor glumcima. Originalna ekipa Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg i Kunal Nayyar kazali su kako će sebi smanjiti plate i dati Mayimi Bialik i Melissi Rauch samo da se vrate.

“Teorija velikog praska” je trenutno show broj 1 koji se emituje na TV-u u velikom broju zemalja širom svijeta. U prosjeku jednu sezonu pogleda 19,4 miliona gledatelja. Osvojili su devet nagrada Emmy.

Ranije je objavljeno kako je CBS naručio spin-off serije “Teorija velikog praska” o mladom Sheldonu Cooperu. Radnja serije “Young Sheldon” (Mladi Sheldon) vrtjet će se oko devetogodišnjeg genijalnog Sheldona koji pohađa srednju školu u istočnom Texasu.

klix.ba/visoko.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE