Lokalne TemeSportSport1: Adnan Harmandić novi igrač visočke Bosne

Sport1: Adnan Harmandić novi igrač visočke Bosne

Tu informaciju potvrdio je predsjednik UO RK Bosna Centrotrans Adnan Delić koji je u izjavi za Sport1.ba rekao da je postignut dogovor sa Harmandićem.

“Mogu potvrditi da smo postigli dogovor s Harmandićem. To je još jedno veliko pojačanje za naš klub i ovim potvrđujemo našu priču da želimo vratiti visočki rukomet tamo gdje pripada, a to je sami vrh. Rano je govoriti o dometima ekipe, ali sigurno vjerujemo da se možemo boriti za jedno prva tri mjesta”, kazao je za Sport1.ba Adnan Delić.

Harmandić je već nekadašnji reprezentativac BiH koji je svojevremeno nastupao i za sarajevsku Bosnu sa kojom je ujedno osvojio i šampionsku titulu. Karijeru je započeo u Čeliku, a igrao je i za izviđač, Gorenje, Bjerringbro-Silkeborg, HSG Wetzlar.

Sport1.ba / Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE