Lokalne TemeSportski vikend: Rukometni mini turnir omladinskih selekcija u Visokom

Sportski vikend: Rukometni mini turnir omladinskih selekcija u Visokom

U subotu, 14.03.2017, sa početkom u 10.00 sati u sportskoj dvorani KSC Mladost će se odigrati prijateljski rukometni mini turnir omladinskih selekcija na kojem će učestvovati RK Borac iz Banja Luke, RK Briješće iz Sarajeva i RK Bosna Centrotrans iz Visokog.
Svi zaljubljenici u ovaj sport se pozivaju da u što većem broju dođu i podrže naše dječake, koji su i ujedno aktuelni prvaci BiH u svojoj kategoriji.
A nakon toga svi zajedno na stadion Luke da podržimo buduće premijerligaše NK Bosnu Visoko!
Također, RK Bosna Centrotrans Visoko igra jednu od ključnih utakmica za plasman u Premijer ligu protiv RK Čapljine u nedjelju u 17.00, nadamo se da će naši sugrađani doći u što većem broju i pomoći našim momcima da ostvare još jednu pobjedu u nizu.
Pred nama je jedan pravi sportski vikend!

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE