Lokalne TemeSramotno je kako se odnosimo prema šehidskom mezarju u Visokom (FOTO)

Sramotno je kako se odnosimo prema šehidskom mezarju u Visokom (FOTO)

Kad je trebalo bili su tamo gdje je Visokom i Bosni i Hercegovini najviše trebalo. Za sve ovo što smo mi danas na slobodi zaslužni su oni. Ovoj zemlji i Visokom dali su ono najvrijednije, dali su svoje živote!

Nakon 22 godine mira mi nismo u stanju ni njihove nišane da održavamo dostojanstveno kako najbolji sinovi ove zemlje i bolji od nas u Visokom i zaslužuju.

Slike koje smo dobili od jednog našeg čitatelja čiji je član porodice šehid, svjedoče o svemu napisanom. Sramotno je kako se odnosimo prema šehidskom mezarju u Visokom.

https://youtu.be/pyFNbLOIsB0


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE