Lokalne TemeNegativno VisokoLuke: Četiri napada pasa lutalica u 24 sata

Luke: Četiri napada pasa lutalica u 24 sata

Građani Visokog četiti puta u jednoj noći proživjeli su pravu noćnu moru zbog napada pasa lutalica.

Prema saznanjima Visoko.co.ba u Lukama su se sinoć dogodila četiri napada pasa lutalica na građane Visokog. Tri osobe su zatražile doktorsku pomoć zbog ujeda, dok je jednu osobu “spasio” automobil koji je prolazio naseljem. Kako su navele osobe koje su napadnute – čopor se nalazi kod ‘spomenika’, a stanovnici Luka strahuju zbog njihovog “divljanja” posebno u noćnim satima, jer sve češće napadaju prolaznike.

S obzirom da dolazi ljepše vrijeme gdje će sve više građana, posebno djece biti na ulicama u Lukama zaista postoji problem koji treba biti riješen.

 


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE