SportDržavni TimSulejmanović pauzira sedam dana

Sulejmanović pauzira sedam dana

Košarkaška reprezentacija BiH pod palicom Damira Mulaomerovića trenutno se u Tuzli priprema za kvalifikacione susrete za Eurobasket 2017. godine. Selektor Mulaomerović prvi dio priprema u Tuzli će iskoristiti da se još bolje upozna sa svojim izabranicima, a nakon turnira u Celju koji će započeti 4. augusta napravit će spisak od 12 igrača koji će biti prijavljeni za kvalifikacije.  Svi igrači koji su se pojavili na okupljanju rade maksimalnim intenzitetom, a problem u ovom trenutku Mulaomeroviću predstavlja činjenica da mladi krilni centar Emir Sulejmanović ne može trenirati zbog jake upale. Član Barcelone prima ‘peniciline’ i ljekarske prognoze su da neće moći trenirati sedam dana.  Kada su u pitanju pripreme, jutarnji program baziran je na kondicionim treninzima, dok se na popodnevnom treningu radi isključivo sa loptom.
(sportsport.ba)


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE