SportDržavni TimŠuman, Medić i Devčić žele voditi Zmajeve

Šuman, Medić i Devčić žele voditi Zmajeve

Sinoć u ponoć zvanično je završen konkurs za selektora rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine. Iako je do jučer bio prijavljen samo Bilal Šuman, SCsport.ba došao je do informacija da su se prijavili i Zdravko Medić, te Tihomir Devčić.

Zdravko Medić aktuelni je trener Zrinsjkog koji vodi po drugi put, a radio je i u mlađim kategorijama RK Metković. U svojoj bogatoj igračkoj karijeri s RK Metković osvojio prvenstvo Hrvatske, EHF kup i Hrvatski kup, dok je s HK Bregenz osvojio prvenstvo Austrije.

Tihomir Devčić poprilično je nepoznato rukometno ime, ali se zna da je iz Pule, te da je posljednji angažman imao u ženskom klubu Khf Prishtina Hendboll sa Kosova.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE