BiHKulturaSve je spremno za superfinale druge sezone regionalnog X Factora!

Sve je spremno za superfinale druge sezone regionalnog X Factora!

Večeras u Kombank Areni sa direktnim prenosom od 21h na Federalnoj televiziji, gledaćemo superfinale najvećeg muzičkog takmičenja u regionu X Faktor Adria! Od šestoro najboljih, publika će izabrati pobjednika kome pored laskave titule  sleduje i novčana nagrada od 20.000 eura. I ovoga puta domaćini šoua biće najomiljeniji voditeljski par Aleksandar Radojičić i Antonija Blaće, a superfinalisti će se u bekstejdžu ponovo družiti sa šarmantnim damama Snežanom Velkov i Nikolinom Pišek.

U superfinalu specijalni gost je svjetska zvijezda Džejms Artur koji je sinoć sletio na beogradski aerodorom: „Čuo sam da je veoma lijepo u Srbiji, da su ljudi opušteni i prijatni i veoma se radujem što ću biti gost superfinala X Faktora. Poručio bih superfinalistima da uživaju u svakom trenutku! Drago mi što nastupam na superfinalu X Faktora! Večeras nas čeka najuzbudljivije veče do sada!““  – rekao je Džejms koga su sačekale tv ekipe, ali i njegovi najvatreniji fanovi, a nešto kasnije u hotelu i svi superfinalisti, ali i Ilija koji je, kako saznajemo, najvatreniji Džejmsov fan.

Na superfinalu poznatog tv formata nastupiće i popularna pjevačica Jelena Rozga koja, kako saznajemo, priprema provokativan nastup na veličanstvenoj X Faktor bini.

Žiri X Faktora za ovo posebno veče priprema specijalna iznenađenja za sve gledaoce, osjeća se veliko uzbuđenje, posebno među superfinalistima!

„Pripremamo fantastične nastupe superfinalista, ali i specijalnih muzičkih gostiju! Vidjećete i žiri u posebnom izdanju, predstavićemo premijerno i nekoliko pjesama, očekuje nas veoma uzbudljivo veče!

“Nedjeljama unazad pripremamo ovaj događaj, te vjerujemo da će publika uživati u vokalno-scenskom spektaklu, a na kraju većeri saznaćemo i ko je pobjednik druge sezone regionalnog X Faktora!” – kažu iz produkcije.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE