Lokalne TemePozitivno VisokoU četvrtak svečano otvorenje Poliklinike Eurofarm Centar u Visokom uz simboličnu donaciju...

U četvrtak svečano otvorenje Poliklinike Eurofarm Centar u Visokom uz simboličnu donaciju Obdaništu

Svečanost otvaranja Poliklinike Eurofarm Centar u Visokom bit će održana u četvrtak, 16.03. 2017. sa početkom u 12:00, Poslovna zona Ozrakovići.

Tom prilikom prisutnima će se obratiti Premijer ZDK, predstavnici Općine Visoko i direktor Eurofarm Centar Poliklinike, te će biti uručena i simbolična donacija za Obdanište Visoko.

Eurofarm Centar Poliklinika je medicinska ustanova sa dugogodišnjim iskustvom u liječenju pacijenata i pružanju zdravstvenih usluga iz široke palete medicinskih oblasti a djeluje u sklopu vodećeg poslovnog sistema u BiH, ASA Prevent Grupacije. Eurofarm Centar Poliklinika nudit će sve vrste specijlističkih i laboratorijskih pretraga, periodične sistematske preglede i ljekarska uvjerenja.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE