BiHPolitikaTadić: "Nismo u kontaktu, neću se priključiti partiji koju namjerava osnovati"

Tadić: “Nismo u kontaktu, neću se priključiti partiji koju namjerava osnovati”

Odgovarajući na pitanje novinara da li je u kontaktu s Tadićem i postoji li mogućnost da se i Tadić priključi njegovoj partiji, o čemu su mediji posljednjih dana pisali, Šepić je odgovorio potvrdno.

– Mi imamo razgovore. Između ostalog, mi imamo dnevnu vrstu otvorene komunikacije sa kolegom Ognjenom Tadićem. Hoće li on biti dio ovoga, to trebate pitati njega kada dođe vrijeme jer to je njegova odluka – kazao je Senad Šepić.

No, Ognjen Tadić hitro je dementirao Šepića, kazavši da nikakvih razgovora nije bilo te da nema namjeru postati dio “Nezavisnog bloka”.

– Ne pratim, zaista, rad gospodina Šepića. Ne znam zašto ga je neko to pitao i zašto on nije konkretno odgovorio, ali ja stvarno nemam nikakav kontakt sa njim, niti imam bilo kakvu političku vezu sa time što radi gospodin Šepić – kazao je Tadić.

vijesti.ba/visoko.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE