Lokalne TemeSportTarik Handžić prešao u redove ekipe Bosna Sema

Tarik Handžić prešao u redove ekipe Bosna Sema

Tarik Handžić od ove polusezone nastupat će za ekipu FK Bosna Sema, potvrdili su iz sarajevskog kluba. Handžić je kao junior potpisao za ekipu FK Sarajevo, ali nije dobio dovoljno šanse za dokazivanje u tada jakoj konkurenciji. Jedan dio juniorskog staža nastupao je i za Željezničar, a proteklu polusezonu je nastupao za Olimpic, dok je prije toga igrao za ekipu NK Bosna Visoko.
“Želim više prilike za igru, FK Bosna Sema je ozbiljan prvoligaš i dobro organizovan klub, te smo lahko dogovorili oko uslova. Nadam se da ću biti od pomoći i da ću opravdati očekivanja. Olimpicu želim uspješnu polusezonu”, rekao je Handžić nakon potpisa ugovora.

(scsport.ba)


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE