BiHTelemach donosi novitete: uskoro Arena Sport kanali

Telemach donosi novitete: uskoro Arena Sport kanali

Dugo očekivani Arena Sport kanali postali su dijelom Telemaha programske sheme!

Sadašnji i budući korisnici kompanije Telemach, te kompanija Telemach grupacije KATV HS, HKB-net, BHB i Global Internet, kao i korisnici usluga Total TV-a, od ovog trenutka imaju jedinstvenu priliku da u okviru programske sheme gledaju i Arena Sport kanale.

Na ovaj način svojim korisnicima kompanija Telemach obezbjeđuje najbolju sportsku zabavu i vrhunski sportski sadržaj na jednom mjestu!

Arena Sport SD kanali bit će promotivno pušteni svim korisnicima D3 digitalne i TOTAL TV televizije do kraja maja 2017.godine.

Od sada korisnici Telemach grupacije na Arena Sport kanalima mogu uživati u fudbalskim utakmicama Lige šampiona, italijanske, francuske, hrvatske, talijanske, Premijer lige BiH, ABA kosarkaske lige, ali i u mnogim drugim popularnim sportskim sadržajima.

Arena Sport kanali bit će dostupni i u standardnoj i HD rezoluciji.

Arena Sport 1 će biti u ponudi korisnicima u osnovnom i D3 start paketu, dok će kanali Arena Sport 2, 3 i 4 bit dostupni u posebnim paketima.

Pripremili smo i posebnu pogodnost za sve nove i postojeće korisnike Telemach grupacije. Svi korisnici koji se pretplate ili obnove ugovor za neki od DUO GRANDE ili TRIO GRANDE paketa na minimalni period od 24 mjeseca, naredne 2 godine gledaju sve Arena Sport SD kanale promotivno! Isto vrijedi i za postojeće i nove korisnike TOTAL televizije koji se pretplate ili obnove Ugovor na TOTAL TV paket! Ponudom Arena Sport kanala Telemach postaje jedinstvena i najprepoznatljivija sportska TV platforma u BiH.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE