Naslovnica BiH Telemach gene...

Telemach generalni sponzor juniorske košarkaške reprezentacije BiH (U18)

55
PODIJELI
Iz Košarkaškog Saveza naglašavaju da im je drago što će Telemach pružiti podršku razvoju košarke jer su sport i sportske vrijednosti značajne za omladinu i društvo u cjelini.

“Izražavam zadovoljstvo što je tako ugledna međunarodna kompanija prepoznala košarkaški sport u BiH kao područje za svoju promociju. Posebno sam sretan što se podrška vezuje uz mušku juniorsku reprezentaciju, što pokazuje da je Telemach kompanija koja vjeruje u dugoročnu sportsku perspektivu naše države i svoj status društveno odgovornog poslovnog subjekta potvrđuje kroz ulaganja u našu sportsku mladost”, kazao je Dubravko Barbarić generalni sekretar Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine.

CMO Telemacha Kenan Đonko, izražava zadovoljstvo zbog činjenice da kompanija Telemach ima priliku direktno pomagati razvijanje budućih uspješnih košarkaških asova što je odlika društveno odgovorne kompanije poput Telemacha.

“Telemach posebno želi da doprinose razvoju sporta kroz animiranje mladih ljudi da se bave sportskim aktivnostima jer savremeni način života i navike modernog doba ne ostavljaju im dosta prostora za bavljenje sportom. Zbog toga je naše partnerstvo sa Košarkaškim savezom prava ideja jer ćemo kroz sponzorstvo zajedno graditi našu sportsku budućnost i pomagati mlade snage košarke koji će sutra braniti boje BiH i sve nas učiniti ponosnim”, kazao je Đonko.

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.