SportKošarkaTeletović bez učinka, Nurkić bez minutaže

Teletović bez učinka, Nurkić bez minutaže

Košarkaši Milwaukee Bucksa savladali su Washington Wizardse sa 123:96, uz lošu šutersku noć Mirze Teletovića. Istovremeno, Jusuf Nurkić nije nastupio za Denver koji je poražen od Atlante sa 109:108. Bucksi su igrali sjajno, bili su veoma raspoloženi o čemu svjedoči i rezultat, a ponovo je prvo ime bio fenomenalni Antetokounmpo sa 39 poena, a pomogao mu je Parker sa 21 košem. Nažalost, Mirza Teletović je za 23 minute provedene na parketu promašio devet šuteva, a imao je učinak od dva skoka i jedne blokade. Wall i Porter sa po 18 ubačaja nisu bili dovoljni gostima koji nisu imali šanse u ovom meču. Denver je dugo vodio protiv Atlante, čak je 90 sekundi prije kraja imao i osam koševa prednosti, ali su Hawksi na kraju napravili podvig predvođeni Schroderom koji je ubacio 27 poena. Gallinari sa 21 ubačajem bio je najzapaženiji kod Nuggetsa za koje nije igrao Jusuf Nurkić.

(scsport.ba)


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE