SportKošarkaTeletović i Nurkić odlični za kraj, rekord Golden Statea, Bryant se oprostio...

Teletović i Nurkić odlični za kraj, rekord Golden Statea, Bryant se oprostio sa 60 poena

Okončan  je regularni dio sezone u košarkaškoj NBA ligi. Noć su obilježili Kobe Bryant završetkom igračke karijere sa čak 60 ubačenih poena protiv Utaha, te ekipa Golden Statea koja je pobjedom nad Memphisom došla do 73 trijumfa u sezoni i uz samo devet poraza su oborili rekord Chichago Bullsa iz sezone 1995/96. Odličan je bio i naš Mirza Teletović koji je u posljednjem meču sezone postigao 22 poena u pobjedi Phoenixa nad LA Clippersima 114:105. Jusuf Nurkić je u porazu Denvera od Portlanda 107:99 imao učinak od 11 poena i 14 skokova.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE