SportKošarkaTeletović i Nurkić slabi u međusobnom okršaju

Teletović i Nurkić slabi u međusobnom okršaju

Košarkaši Denver Nuggetsa slavili su sinoć pobjedu protiv Phoenix Sunsa rezultatom 116:98. Domaći su sjajno otvorili meč i prvu dionicu su riješili u svoju korist rezultatom 25:18. Drugi period nije donio ništa lošiju igru Nuggetsa pa se na odmor otišlo sa 14 poena prednost za ovu ekipu (55:41). Drugo poluvrijeme bilo je samo rutinsko odrađivanje posla za domaće košarkaše koji su ostvarili 27. pobjedu ove sezone. Bio je ovo duel bh. dvojca Jusufa Nurkića s jedne i Mirze Teletovića sa druge strane, koji se nisu proslavili. Teletović je za nešto više od 22 minute provedene na parketu ubacio samo pet poena uz očajnih 1 od 7 iz igre. S druge strane, Nurkić je nakon dugo vremena dobio priliku zaigrati i to četiri minute, te je ubacio dva poena uz šut iz igre 1 od 2.

(sportsport.ba)


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE