SportKošarkaTeletović zaigrao kao starter i ubacio pet poena

Teletović zaigrao kao starter i ubacio pet poena

Milwaukee Bucksi poraženi su na domaćem parketu protiv Washington Wizardsa (101:107), a po prvi put od dolaska u klub Mirza Teletović je bio u startoj postavi, jer je zamijenio bolesnog Giannisa Antetokounmpa. U prvoj četvrtini rezultat je dugo bio u egalu, da bi u finišu Bucksi došli do prednosti od sedam poena (31:24). U drugoj dionici Milwaukee je čuvao prednost, koja je do odmora iznosila osam poena (57:49).
Wizardsi su u drugom dijelu trećeg perioda došli do preokreta i do ulaska u četvrtu četvrtinu imali su četiri poena prednosti. Ipak, Bucski nisu uspjeli napraviti ništa više i poraženi su 101:107.
Teletović je odigrao pola sata, a ubacio je pet poena, čemu je dodao četiri skoka i dvije asistencije, te ukradenu loptu. Najefikasniji kod Bucksa bio je Jabari Parker sa 28 poena, osam skokova i sedam asistencija.
Bradley Beal vodio je Washington do pobjede sa 26 poena, četiri skoka i dvije asistencije, dok je Markieff Morris dodao 20, a Kelly Oubre Jr. 17 poena.

(scsport.ba)


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE