SportOstali sportoviTeniserke BiH, protiv Hrvatske i Mađarske

Teniserke BiH, protiv Hrvatske i Mađarske

Teniska FED Kup reprezentacija BiH saznala je protivnike na takmičenju u okviru Prve grupe Euroafričke zone, koje će biti održano u estonskom Tallinu od 6.do 12.februara. Voljom žrijeba će naše najbolje teniserke igrati u grupi B, protiv Hrvatske i Mađarske. Ukupno je na ovom takmičenju 14 reprezentacija, koje su podjeljene u četiri grupe i igrat će svako protiv svakoga. Pobjednici grupa će nastaviti takmičenje u mini play-offu, a najuspješnije selekcije će se plasirati u baraž koji je na programu u aprilu ove godine. Našu tenisku reprezentaciju će predstavljati Dea Herdželaš, Jelena Simić, Anita Husarić i Nefisa Berberović.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE