ZDKSportTešanj: Elvedin Unkić iz KBS “Borac” Jelah na Svjetskom prvenstvu u Irskoj.

Tešanj: Elvedin Unkić iz KBS “Borac” Jelah na Svjetskom prvenstvu u Irskoj.

Elvedin Unkić, član Kluba borilačkih sportova “Borac” iz Jelaha, dobio je poziv da nastupa za Juniorsku reprezentaciju BiH na Svjetskom Juniorskom prvenstvu u kickboxingu, koje se održava  u Dablinu, Republika Irska, u vremenu od 27.08. do 04.09.2016. godine.

3

Ovaj naš mladi i perspektivni sportista je samo u prvoj polovini ove 2016. godine osvojio 20 medalja: 17 zlatnih i 3 srebrene, pa je i poziv u reprezentaciju potpuno zaslužen i očekivan.

Nažalost, troškove odlaska i nastupa na Svjetskom prvenstvu snose matični klubovi iz kojih dolaze reprezentativci, pa je i nastup našeg reprezentativca pod znakom pitanja.

Pozivamo sve one koji su u mogućnosti, da pomognu i omoguće nastup našeg reprezentativca na Svjetskom prvenstvu.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE