ZDKTešanj: Realizacija gradnje nove kanalizacione mreže

Tešanj: Realizacija gradnje nove kanalizacione mreže

28 radnih mašina angažovano je na realizaciji gradnje nove kanalizacije, na 7 kilometara i radovima u vrijednosti od 2,4 miliona KM. Radovi se odvijaju svaki dan kada dozvoljava vrijeme i do kasnih sati.

“Očekujemo brzo puštanje saobraćajnice prema Bukvi i početak radova od kružnog toka prema Domu kulture. U Titovoj ulici pri kraju je postavljanje nove vodovodne mreže i rezervnih vodova za struju, rasvjetu itd. Uskoro će priprema trase za polaganje kaldrme.
Iskreno hvala svima na strpljenju, gradimo ovo za našu čišću i ljepšu općinu Tešanj!!!” – napisao je na svom FB profilu Suad Huskić, načelnik općine Tešanj.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE