ZDKTeška saobraćajna kod Žepča: Učestvovala četiri vozila, dvije osobe prevezene u KBZE

Teška saobraćajna kod Žepča: Učestvovala četiri vozila, dvije osobe prevezene u KBZE

Zbog saobraćajne nezgode na magistralnom putu M-17 Nemila-Žepče (kod mjesta Golubinja) saobraćaj je jučer bio potpuno obustavljen zbog nesreće koja se desila.

“U 10:55 sati je dojavljeno da je u mjestu Golubinja u blizini Žepča došlo do saobraćajne nesreće u kojoj su sudjelovala ukupno četiri vozila, dva putnička i dva teretna. Saobraćaj je potpuno obustavljen obzirom da nema alternativnih puteva za saobraćanje”, izjavio je za Radio Zenit dežurni operativni MUP-a ZDK.

Kako saznaje Zenit.ba u ovoj nesreći su dvije osobe povrijeđene koje su prevezene u Kantonalnu bolnicu Zenica. Uviđaj je u toku.

 

 

Visoko.co.ba/Zenit.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE