BiHTragom visočkog primjera: Načelnik Živinica vratio tuđe dugove u prodavnicama

Tragom visočkog primjera: Načelnik Živinica vratio tuđe dugove u prodavnicama

Prije nekoliko dana u Visokom je nepoznata djevojka u ime anonimog dobročinitelja išla od prodavnice do prodavnice i izmirila dugovanja kupaca koja iznose više hiljada maraka.

Načelnik Živinica Samir Kamenjaković je ovih dana postupio na identičan način. Kako piše lokalni prtal Živinice-carsija, načelnik Kamenjaković je proteklih dana obilazio lokalne prodavnice i izmirivao dugovanja mještana.

Naš sagovornik je ispričao da ga je načelnik prije nekoliko dana nazvao i raspitao se da li u Dubravama u prodavnicama ima onih koji kupuju na veresiju. Nažalost, nema sela ni mjesta gdje nema takvih. Načelnik je otišao u prodavnicu vlasnika Mirsada Rakovca i izmirio dugove dužnika. Na spsiku je bilo ljudi koji dug vuku i po pet godina, a bilo je i onih koji nisu među živima”.

Osim toga, obišao je penzonere, porodice šehida i podijelio pakete.

Saff / Visoko.co.ba

 


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE