SportNogometTreće pretkolo Lige prvaka: Dinamo prošao, Zvezda ispala

Treće pretkolo Lige prvaka: Dinamo prošao, Zvezda ispala

Preostalih deset revanš utakmica trećeg pretkola nogometne Lige prvaka igra se večeras. Prvi će na teren od  19:45 Kopenhagen – Astra i Steaua – Sparta. Od 20 sati igraju Hapoel i Olympiacos, od 20:15 Young Boys – Shakhtar, dok u 20:30 svoje mečeve počinju Salzburg – Partizani i Paok – Ajax- Posljednja četiri duela počinju u 20:45, a snage će odmjeriti Anderlecht – Rostov, Celtic – Astana, Legia – Trenčin i Monaco – Fenerbahce. Pet utakmica je odigrano sinoć. Zagrebački Dinamo je sa 1:0 savladao kao gost Dinamo Tbilisi i prošao u narednu rundu. Crvena Zvezda je poražena sa 4:2 u Beogradu od Ludogoretsa i bugarski prvak prolazi dalje, baš kao i APOEL koji je sa 3:0 u Nikoziji bio bolji od Rosenborga. Qarabag i Viktorija Plzen su igrali 1:1, što je gostima donijelo prolaz, a najveće iznenađenje je pobjeda Dundalka nad Bate Borisovom sa 3:0, tako da je irski prvak prošao u play-off, a izvlačenje parova će biti obavljeno u petak.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE