Lokalne TemeNegativno VisokoTrojica maskiranih razbojnika pucali na visočku policiju nakon pokušaja pljačke marketa "Kovo"

Trojica maskiranih razbojnika pucali na visočku policiju nakon pokušaja pljačke marketa “Kovo”

U visočkom naselju Luke noćas u 2.30 došlo je do pucnjave između, najvjerovatnije, tri razbojnika i pripadnika Policijske stanice Visoko.
Kako nezvanično saznaje Visoko.co.ba, trojica maskiranih razbojnika pokušali su opljačkati prodavnicu Market Kovo, otvorenu prije mjesec dana, u čemu su ih spriječili visočki policajci koji su u tom trenutku patrolirali naseljem Luke.
Maskirani razbojnici su bježeći zapucali prema policiji, a potom se udaljili u nepoznatom pravcu. Kako saznajemo, riječ je o sarajevskoj grupi kriminalaca koji su nekoliko puta izvršavali razbojništva na području visočke općine.
Daljna istraga je u toku.

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE