SvijetAmerikaTrump: Komentar o vatri i bijesu "nedovoljno žestok"

Trump: Komentar o vatri i bijesu “nedovoljno žestok”

– Možda ta izjava nije bila dovoljno žestoka – rekao je Trump novinarima pripremajući se za sastanak s najvišim savjetnicima za nacionalnu sigurnost SAD-a, prenosi Tanjug.

 Sjeverna Koreja odbacila je Trumpovo upozorenje kao “gomilu besmislica”, a zvanični Pjongjang je predstavio detaljne planove za raketni udar na američku pacifičku teritoriju Guam.

Sjevernokorejska vojska će do sredine augusta izraditi plan napada na Guam, na zahtjev lidera Kim Jong Una, navodi sjevernokorejska nacionalna novinska agencija KCNA, pozivajući se na izjavu generala Raka Gijoma, komandanta Strateških snaga Korejske narodne armije.

vijesti.ba/visoko.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE