BiHRegijaU Beogradu sastanak Nikolića, Vučića, Ivanića i Dodika

U Beogradu sastanak Nikolića, Vučića, Ivanića i Dodika

U Beogradu će danas predsjednik Srbije Tomislav Nikolić i srbijanski premijer Aleksandar Vučić razgovarati s predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom i predsjedavajućim Predsjedništva BiH Mladenom Ivanićem.

Povod je zahtjev za reviziju presude po tužbi Bosne i Hercegovine protiv Srbije zbog genocida. Nikolić je sinoć poručio da će Srbija učiniti sve što može i pružiti svu pravnu pomoć da bude odbačen, kako je rekao, nedostojan zahtjev neovlaštenog predlagača, Bakira Izetbegovića, o reviziji presude po tužbi protiv Srbije.

visoko.ba/federalna.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE