ZDKSportU Brezi otvoren turnir u stonom tenisu za invalide u sklopu manifestacije...

U Brezi otvoren turnir u stonom tenisu za invalide u sklopu manifestacije “Bazenijada 2017”

Općinski načelnik Munib Zaimović proglasio je otvorenim turnir u stonom tenisu za invalide, koji se kao dio sportskog dijela manifestacije „Bazenijada 2017“, održava u sali Partizana.

„Hvala vam što ste došli i uveličali sportski dio naše Bazenijade. Kroz budžet nastojimo, koliko nam dozvoljavaju mogućnosti, pomoći rad Saveza za sport i rekreaciju invalida općine Breza“, rekao je Zaimović.

Tokom cjelodnevnog takmičenja za medalje će se nadmetati stonoteniseri iz Olova, Maglaja, Kaknja, Breze i Sarajeva.

„Zahvaljujem što ste uveličali naš turnir koji se odigrava četvrti put. Hvala i načelniku što je uspio doći“, rekao je Ibrahim Hasanspahić, predsjednik Saveza za sport i rekreaciju invalida općine Breza.

 

 

Visoko.co.ba/Breza.gov.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE