Lokalne TemePozitivno VisokoU Mulićima, u sklopu Hostela "Nihad" otvoren i prvi autokamp na području...

U Mulićima, u sklopu Hostela “Nihad” otvoren i prvi autokamp na području visočke općine

U sklopu Hostela „Nihad“ u Mulićima, danas je otvoren prvi autokamp na području općine Visoko.

Kamp je osposobljen sa svim pratećim objektima koji su potrebni jednom modernom i savremenom kampu. Trenutni kapacitet kampa je četri do pet vozila, s tim da ukoliko se pokaže potreba, ići će se i sa proširenjem.

Ovaj autokamp samo je dodatak i nastavak proširenja turističke ponude koju ima Hostel „Nihad“ u Mulićima.

Naime, hostel trenutno raspolaže sa pet moderno opremljenih soba, te sa 13 kreveta. U ponudi su noćenje sa doručkom, kao i bogata ponuda restorana i kafića koji se nalaze u sklopu hostela.

Što se tiče novootvorenog autokampa, pored svih potrebnih objekata, kamp posjeduje i vlastitu prostoriju sa kupatilom, kao i priključe električne energije u samom prostoru kampa.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE