ZDKSportU nedjelju se nastavlja Liga mjesnih zajednica “Kakanj 2017”, pogledajte raspored utakmica

U nedjelju se nastavlja Liga mjesnih zajednica “Kakanj 2017”, pogledajte raspored utakmica

Iz JU KSC Kakanj obavještavaju učesnike takmičenja Liga mjesnih zajednica “Kakanj 2017” da će se takmičenje nastaviti u nedjelju 5. marta 2017. godine u Sportskoj dvorani KSC Kakanj.

Prva utakmica se igra između ekipa MZ “Haljinići” i MZ “Slapnica” sa početkom u 16:30 sati.

Cilj ove sportske priče je okupiti što veći broj kakanjskih mjesnih zajednica kako bi se ljudi družili, te zdravo i korisno trošili svoje slobodno vrijeme, ali i ukazati na činjenicu da Općina Kakanj cijeni značaj mjesnih zajednica koje su partneri u realizaciji projekata, u definiranju prioriteta za ulaganja, u prikupljanju informacija sa terena…

Takmičenje organizira Javna ustanova Kulturno-sportski centar Kakanj, u saradnji sa Sportskim savezom Kakanj i pod finansijskim pokroviteljstvom Općine Kakanj.

Pogledajte raspored mečeva drugog kola:

Visoko.co.ba/Kaportal.ba

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE