Lokalne TemeSaopćenjaU petak 10. juna Bazar unikatnih proizvoda i udžbenika u OŠ "Kulin...

U petak 10. juna Bazar unikatnih proizvoda i udžbenika u OŠ “Kulin Ban” Visoko

Nastavničko vijeće, Vijeće roditelja i Vijeće učenika Osnovne škole „Kulin Ban“ Visoko, u saradnji sa World Vision-om, organiziraju prodajni sajam, to jeste BAZAR proizvoda – predmeta, koji su nastali tokom provedbe projekta kreativne radionice sa salonom vjenčanica „Minea“ Visoko.

Istovremeno će učenici i ostali posjetioci moći kupiti, odnosno, prodati korištene važeće udžbenike za osnovnu školu.

Mjesto održavanja ovog BAZARA je sportsko igralište OŠ “Kulin Ban”, na Kraljevcu, a u koliko bude kišovito vrijeme BAZAR će se preseliti u sportsku salu ove osnovne škole.

Termin održavanja ovog BAZARA je petak, 10. juni 2016. godine, u vremenu od 14:00 do 18:00 sati.

Organizatori ovog BAZARA ljubazno pozivaju sve građane da posjete ovaj mali projekat učenika, nastavnika i roditelja iz OŠ “Kulin Ban” Visoko, te da kupnjom ponuđenih unikatnih predmeta pomognete u prikupljanju novca koji će biti iskorišten za nove edukacijske i kreativne projekte.

Dobrodošli!


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE