ZDKU protekla 24 sata u zeničkoj bolnici rođeno 12 beba

U protekla 24 sata u zeničkoj bolnici rođeno 12 beba

U protekla 24 sata na porođajnom odjelu Službe za ženske bolesti, perinatologiju i neonatologiju obavljeno je dvanaest poroda, te je rođeno isto toliko beba, tačnije osam djevojčica i četiri dječaka.

Kako smo saznali, sve je prošlo bez problema, a bebe i mame osjećaju se dobro.

Sretnim roditeljima čestitamo, a mališanima želimo zdravu i sretnu budućnost.

Hitna pomoć je imala 72 pregleda i 32 intervencije na terenu, dok je iza ponoći imala 16 pregleda i 6 intervencija na terenu.

Profesionalna vatrogasna služba, u protekla 24 sata imala je puno posla, pretežno na gašenju zapaljene trave, niskog rastinja i suhog grmlja. Ovim putem upozoravaju građane da budu pažljivi prilikom čišćenja poljoprivrednih i drugih površina i da ne pale drvenasti materijal nego da isti odlože na mjesto predviđeno za to.

Visoko.co.ba/Zenit.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE