BiHKulturaU Sarajevu koncert „Gradimo mostove, ne zidove“

U Sarajevu koncert „Gradimo mostove, ne zidove“

U četvrtak 30. 7. 2015. s početkom u 20 sati u crkvi Svetog Ante u Sarajevu (Bistrik) održat će se koncert duhovne muzike pod naslovom „Gradimo mostove, ne zidove“ na kojem će nastupiti Kamerni zbor mladih Škole pjevanja u Koblenzu (Jugenkammerchor der Singschule Koblenz), Njemačka.

Na repertoaru je vokalna duhovna glazba, koja spada u baštinu cijeloga čovječanstva.

Dirigent: maestro Manfred Faig.

Škola pjevanja Koblenz (http://www.singschule-koblenz.de/) prošle je godine s visočkom Franjevačkom klasičnom gimnazijom ostvarila izvrsnu suradnju koncertima koji su održani najprije u Rhein-Mosel-Halle u Koblenzu, a zatim u Visokom te u Bosanskom kulturnom centru u Sarajevu (https://www.youtube.com/watch?v=RVRhik7r_g0). Ovaj put naši njemački prijatelji darovat će bh. glazbenoj publici izvanredan glazbeni užitak.

Ulaz je slobodan.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE