BiHCrna HronikaU teškoj saobraćajnoj nesreći kod Jelaha poginuo mladić, drugom se ljekari bore...

U teškoj saobraćajnoj nesreći kod Jelaha poginuo mladić, drugom se ljekari bore za život

U teškoj saobraćajnoj nesreći, do koje je sinoć došlo u mjestu Rosulje kod Jelaha, smrtno je stradao mladić inicijala O.E (1985.) iz mjesta Šije.

Mladić je upravljajući automobilom marke Golf 2 udario u ogradu, a usljed prevrtavanja vozila, preminuo je na mjestu nesreće. Teže tjelesne povrede je zadobio suvozač inicijala K.E. (1985.), a njemu se ljekari bore za život u Kantonalnoj bolnici u Zenici.

Kako su za portal Klix.ba kazali iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, do nesreće je došlo oko 00:30 sati, a saobraćaj je neko vrijeme u potpunosti bio obustavljen.

Uviđajem je rukovodio dežurni tužilac.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE