ZDKU Zenici ponovno prekid grijanja

U Zenici ponovno prekid grijanja

Zenički sistem daljinskog grijanja stanova i poslovnih prostora u gradu je od jutros ponovno van upotrebe “zbog tehničkog problema u okviru kompanije ArcelorMittal Zenica”, koja proizvodi paru za grijanje.

– Uslijed tehničkih problema na sistemu za proizvodnju pare u pogonu Energetike, bilo je neophodno zaustaviti sistem što će dovesti do prekida isporuke toplotne energije za grijanje grada. Radovi na otklanjanju ovog tehničkog problema su u toku, a normalizacija stanja očekuje se u toku dana, saopćeno je iz ArcelorMittala Zenica.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE