SvijetRegijaUbistvo koje je šokiralo regiju: Ubica je imao zabranu prilaska Kristini još...

Ubistvo koje je šokiralo regiju: Ubica je imao zabranu prilaska Kristini još od 2015.

Sinoć je u Zagrebu ubijena 18-godišnja Kristina Krapljan. Osumnjičeni za ubistvo je njen bivši dečko, 19-godišnji David Komšić.

Kako saznaje Index.hr, osumnjičeni za ubistvo 18-godišnje Kristine, od 2015. godine imao je zabranu prilaska.

Njnea majka za Index kaže kako ju je cijelo vrijeme napadao i prijetio joj, a policija nije ništa poduzimala. “Prvi put ju je istukao kod crkve, drugi put joj je uzeo mobitel, treći put joj je razbio auto. I četvrti put ju je ubio”, rekla je. Majka je Indexovoj novinarki pokazala sudsko rješenje kojim se Davidu Komšiću zabranjuje prilazak Kristini. Rješenje datira od maja 2015. godine.

U njemu stoji i da će tada maloljetni David završiti u zatvoru ako se ne bude pridržavao mjera opreza. Prema rješenju on je imao zabranu posjećivanja Kristininog prebivališta i boravišta, zabranu približavanja i uspostavljanja izravne ili neizravne veze, nije joj se smio približiti na razdaljinu bližu od 300 metara te je kontaktirati .


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE