ZDKSportUčešće na malonogometnom novogodišnjem turniru dosad prijavilo 17 ekipa – Danas izvlačenje...

Učešće na malonogometnom novogodišnjem turniru dosad prijavilo 17 ekipa – Danas izvlačenje parova u kultnom školskom centru “Europa”, ima i Visočana

Obavještavamo prijavljene ekipe kao i ekipe koje bi voljele učestovati na novogodišnjem malonogometnom turniru da će se danas, 24.12.2016. godine u kultnom školskom centru “Europa” održati izvlačenje parova za turnir, sa početkom u 12,00 sati.

Veliko nam je zadovoljstvo što ove godine imamo mnogo prijava uključujući i prijave iz susjednih gradova i to iz Visokog, Ilijaša, Zenice, Kreševa i Vogošće. Budući da već imamo ukupno 17 ekipa koje su prijavile svoje učešće na novogodišnjem turniru vrlo vjerovatno je da će se turnir održavati više dana nego što je prvobitno planirano.

Još jednom pozivamo sve sportske organizacije, sportska društva, sportske klubove, privredne subjekte, privatne firme, ugostiteljske objekte te sva pravna i fizička lica da svojim učešćem uveličate ovu sportsku manifestaciju u jednoj prazničnoj i ugodnoj atmoferi. Mjesta za prijava još ima, stoga ukoliko ste zainteresovani možete prijaviti učešće do sutra 24.12.2016. godine u kultnom školskom centru “Europa” prije izvlačenja parova.

Kotizacija po ekipi iznosi 200,00 KM!

Sve detaljnije informacije možete dobiti pozivom na broj telefona 032/771-920!

Početak novogodišnjeg malonogometnog turnira zakazan je za ponedjeljak 26.12.2016. godine!


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE