BiHUdes kod Mostara: Preminuo muškarac zarobljen u vozilu

Udes kod Mostara: Preminuo muškarac zarobljen u vozilu

Potvrđeno je ovo za Klix.ba i u mostarskoj policiji gdje su nam kazali da ekipe koje su cijelo jutro bile na mjestu događaja nisu uspjele spasiti 53-godišnjaka.

Nesreća se dogodila u ranim jutarnjim satima na putu M17 kada su se sudarili Golf V i Opel kojim je upravljao poginuli. Od siline udara M. K. je ostao zarobljen u svom automobilu.

Iako su ekipe Hitne pomoći policije i vatrogasaca ubrzo stigle na mjesto događaja, nisu mogli mnogo učiniti kako bi spasili nastradalog.

Nezvanično saznajemo da su u drugom automobilu bila trojica muškaraca koji su pomenutom cestom išli velikom brzinom te da su u momentu nesreće preticali te prešavši u suprotnu traku direktno udarili u Opel.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE