Lokalne TemePozitivno VisokoUdruženje kriminalista, kriminologa i menadžera sigurnosti uručilo diplomu, Visočanki Edini Ibrišević, za...

Udruženje kriminalista, kriminologa i menadžera sigurnosti uručilo diplomu, Visočanki Edini Ibrišević, za najboljeg studenta kriminalistike

Visočanka, Edina Ibrišević, studentica Fakulteta za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije u Sarajevu, nakon što je dobila posebno priznanje za studenta sa najboljim prosjekom ovog fakulteta, za prvu godinu studija, na jučerašnjoj dodjeli diploma Edina je dobila i pohvalu od strane Udruženja kriminalista, kriminologa i menadžera sigurnosti kao najbolji student ovog fakulteta sa smjera kriminalistika, za prethodnu godinu.

U razgovoru za Visoko.co.ba, Edina nam je otkrila šta je to što je najviše podstiče da uči: “Stimuliše me velika ljubav prema ovom pozivu. Još od osnovne škole maštala sam da radim neki odgovoran posao, poput ovog. Iako mi je porodica savjetovala da upišem nešto poput ekonomije, elektrotehnike i sl, nisam željela. Željela sam da studiram nešto što zaista volim i čemu se želim posvetiti.”

 

Čestitamo Edini!


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE