Lokalne TemePozitivno VisokoPočelo uklanjanje dalekovoda sa pomoćnog terena na stadionu u Liješevi

Počelo uklanjanje dalekovoda sa pomoćnog terena na stadionu u Liješevi

U četvrtak, 25. 08. 2016 god. počeli su završni radovi na uklanjanju dalekovoda sa pomoćnog terena na stadionu u Liješevi.

Navedena aktivnost će omogućiti nastavak radova na izgradnji infrastrukture na sportskom terenu Liješeva, a posebno u dijelu koji se tiče „škole fudbala“ i rada sa najmlađom populacijom.

Posebnu zahvalnost izražavamo prema izvođaču navedenih aktivnosti, a to je „Elektrodistribucija BiH” poslovnica Visoko, upravi NK Liješeva, predstavnicima MZ i aktuelnim predstavnicima zakonodavne vlasti sa tog područja, Džemilu Haliloviću i Kemalu Mušinbegoviću.

Nakon rješavanja navedenog problema, odnosno izmještanja dalekovoda, u narednim danima i sedmicama pristupit će se izradi svlačionica, a uz pomoć dobrih ljudi i donatora, kojima ćemo se posebnom prilikom zahvaliti.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE