SportNogometVečeras još dvije revanš utakmice osmine finala Lige prvaka

Večeras još dvije revanš utakmice osmine finala Lige prvaka

Još dva revanš susreta osmine finala nogometne Lige prvaka igraju se večeras. Puno zanimljiviji je duel između engleskog prvaka Leicestera i aktuelnog osvajača Evropske lige ekipe Seville. Prvi meč na Sanchez Pizjuanu je završio pobjedom Seville sa 2:1 i zato je uoči revanša sve otvoreno. Nakon poraza u prvoj utakmici je Leicester smjenio trenera Ranierija i sada je na klupi Craig Shaekspeare, a nakon njegovog dolaska su „Lisice“ upisale dvije prvenstvene pobjede. Sevilla je nakon pobjede u prvom meču, još dva puta slavila u Primeri, nakon čega su odigrali dva neočekivana remija. U drugom meču večerašnjeg programa se sastaju Juventus i Porto. U prvom duelu na stadionu Dragao je italijanski prvak pobjedio kao gost sa 2:0 i moguće je da će zaigrati u kombinovanom sastavu, što znači da bi Miralem Pjanić mogao ostati na klupi Stare Dame. Obje utakmice počinju u 20:45.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE