SportKošarkaVečeras završava košarkaška Liga 6 BiH

Večeras završava košarkaška Liga 6 BiH

Večeras su na programu susreti posljednjeg 10.kola košarkaške Lige 6 za prvaka BiH. Uoči posljednjeg kola su poznate četiri ekipe koje će igrati u play-offu, ali još nije sigurno ko će zauzeti koju poziciju. Jasno je da će aktuelni prvak Igokea biti prva, bez obzira kako će završiti nihov večerašnji ogled protiv Slobode, koja bi eventualnom pobjedom mogla izboriti treće mjesto. Najzanimljivije će ipak biti u Skenderiji, gdje se sastaju Bosna Royal i Zrinjski. Pobjednik ovog duela će biti drugi na kraju, a stim da Zrinjski u slučaju poraza može izgubiti i treće mjesto, ako Sloboda pobjedi u Laktašima. Treći meč igraju Kakanj i Spars samo za prestiž, jer ove dvije ekipe ne mogu do play-offa. Sve utakmice počinju u 19 sati. U Ligi za opstanak je sve poznato i iz lige ispada ekipa Leotara koja će za kraj dočekati Široki, dok se u drugom susretu sastaju Mladost i Bošnjak, a slobodan je Građanski.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE