SportOstali sportoviVeliki uspjeh visočkih ribolovaca: Ihtijarević Mersiha osvojila je 1. mjesto, a Ermina...

Veliki uspjeh visočkih ribolovaca: Ihtijarević Mersiha osvojila je 1. mjesto, a Ermina Bukurević 2. mjesto

Prvenstvo F BiH i Kup F BiH u disciplini ulov ribe udicom na plovak održano je na jezeru „Mrkotić“ općina Tešanj 04. i 05.07.2015. godine. Takmičenje je održano u organizaciji Sportsko ribolovnog saveza F BiH. Domaćin takmičenja bilo je SRD „Blinker“ Kalošević-općina Tešanj. Iz SRD „Visoko“ ukupno je učestvovalo pet takmičara. Prvi dan takmičenja održano je Prvenstvo F BiH u lovu ribe udicom na plovak u ukupnom trajanju od 6 sati.    Naše udruženje predstavljala je seniorska ekipa u sasatvu Fazlić Haris, Burko Amir i      Bukurević Zijad.

U seniorskoj konkurenciji Ihtijarević Mersiha osvojila je 1. mjesto, a Ermina Bukurević 2. mjesto. Drugog dana takmičenja, 05.07.2015. godine, održan je Kup F BiH u disciplini ulov ribe udicom na plovak u ukupnom trajanju od 6 sati.

Naše društvo predstavljala je jedna ekipa u sastavu Fazlić Haris, Ihtijarević Mersiha i Bukurević Zijad. Ekipa je postigla odličan rezultat osvajanjem 2. mjesta u veoma jakoj konkurenciji od ukupno 15 ekipa. Proglašenje pobjednika izvšeno u motelu Mračaj općina Tešanj.

Organizacija i suđenje odlični, sve pohvale i SRS F BiH i domaćinu.

B I S T R O UO SRD „VISOKO“

Hodžić Kenan


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE