SportNogometVIDEO Demoni i igrači NK Bosna: Pozivamo sve Visočane da nas podrže...

VIDEO Demoni i igrači NK Bosna: Pozivamo sve Visočane da nas podrže u subotu protiv Rudara iz Kaknja!

Mnogo polemike i javnog govora potaknula je u prethodnih pet dana najava utakmice, koja je predstavljena kao derbi 23. kola Prve nogometne lige Federacije BiH, a u kojoj će se na Gradskom stadionu Luke u Visokom sastati ekipe NK Bosna i FK Rudar Kakanj. Komšijski derbi između kakanjskih i visočkih nogometaša tradicionalni je duel dvije, gotovo uvijek podjednako snažne, ekipe koji probudi kako visočku, tako i kakanjsku nogometnu javnost.

U susret tom duelu, koji se igra u subotu, 23. aprila, na stadionu u Lukama, danas je u prostorijama NK Bosna Visoko održana i press konferencija, na kojoj su predstavnici igračkog kadra NK Bosna i navijačke skupine Demoni Visoko, pozvali navijače da im se pridruže u ovom, za visočki nogomet, izuzetno važnom duelu.

“Kao što znate u subotu igramo komšijski derbi protiv Rudara iz Kaknja. Ovom prilikom pozivam sve Visočane da dođu u što većem broju na stadion Luke u subotu i da podrže ovaj klub. Mislim da su to ovi momci zaslužili, posebno partijama u prethodnim utakmicama i da ih vrijedi podržati.” – kazao je ovom prilikom Mahir Kerkez, predstavnik navijačke skupine Demoni, dodvaši za kraj:

“Ja vjerujem u igrače, koji su pokazali da će dati svoj maksimu, a što se tiče nas na tribina mi vjerujemo da će proći sve fer i korektno.”

U nastavku pogledajte videoprilog koji je načinio naš kolega Neven Krajišnik za vrijeme trajanja ove press konferencije, a u kojem možete preslušati i izjave ostalih predstavnika visočke nogometne javnosti.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE