Video: Let3 ima novi apokaliptični spot

539

Let3 predstavlja novi spot za singl ‘Mazi’ s aktuelnog albuma ‘Angela Merkel sere’.

Apokaliptični spot kojim najavljuju nadolazeći koncert koji će se održati 5.11. u riječkoj hali Torpedo snimljen je na Metisovom odlagalištu krupnog otpada. Režiju potpisuje Boris Sekulić koji o spotu kaže: “Nakon što sam prošle godine izradio spomenik Angeli Merkel, Letovci su mi iskazali povjerenje i za režiju glazbenog spota za pjesmu Mazi. Spot je zamišljen kao groteskna priča o samoći. Otpad, blizanci, zebre, sluga, svećenici, štikle, krv, vatra i svinjetina. Svi elementi koji su potrebni za dobar akcijski spot. Mrle je u zadnji tren uletio umjesto glavnog glumca i odradio fantastičnu ulogu. Do kraja tjedna ga Kusturica zove za svoj projekt.”

U izradi spota sudjelovali su i Filip Tot kao direktor fotografije, Maida Srabović u montaži, za maske je zaslužna Bianka Žugelj, a glumili su Saša i Siniša Brezovacte Goran Zelić.

Bend je za riječki koncert u goste pozvao dva benda – legendarne slovenske punkere NIET i mladi riječki bend Moskva koji je upravo ovih dana završio snimanje svog novog album.

Koncert je ujedno i svojevrsna posveta Leta 3 kompletnoj riječkoj glazbenoj sceni.

 (visoko.ba/jutarnji.hr)