Nakon duže pauze i snimanja debitantskog mixtape-a (albuma) ‘Satarash’, ekipa Marshall Kartela izbacuje pjesmu koja će najaviti njihov mixtape. Iako je već ranije ekipa Marshall Kartela, koju čine Mido, Taca i Don Colero, sarađivala sa TVFurda projektom, kada je bilo riječi o snimanju spotova, ovog puta ostvarili su saradnju i sa TV Vi-netom u čijem studiju je i snimljen ovaj tzv. ‘one shot’ spot.

Kako je to jedna od zanimljivosti kazat ćemo da je ‘one shot’ ustvari spot snimljen iz jednog kadra, kao što je u ovom slučaju snimljen usred radne i pozitivne atmosfere u studiju Vi-net.

Članovi Marshall Kartela ovu priliku su iskoristili da nakratko promoviraju i svoj mixtape ‘Satarash’, a na kojem će slušaoci moći da pronađu različite tematike i muzičke žanrove, od klasičkog hip-hopa, prego reggaettona, DnB-a, housea, trapa, do funka i drugih.

Ipak, već ova pjesma kao najavni sing probudila je mnoge pozitivne reakcije i mnogi prijatelji visočkih repera zadovoljni su njihovim radom, što je zasigurno dobar znak da će i mixtape ‘Satarash’ u pravo vrijeme ugledati svjetlo dana.

Na ovoj pjesmi repaju MC Mido, Taca i Don Colero, a instrumental koji možete da čujete djelo je Tace. Mix i mastering za samu pjesmu uradio je Mido, dok snimanje i video produkciju spota potpisuje Esad Zečević.