Naslovnica Lokalne Teme Pozitivno Visoko VIDEO: Mladi ...

VIDEO: Mladi iz Visokog i Kneževa snimili zajednički kratkometražni film “Reaguj ljudski”

205
PODIJELI

Saradnja koju najpoznatije visočko Udruženje “Damar Omladine” ostvaruje sa mladima iz cijele Bosne i Hercegovine, a često i iz cijelog regiona, šarolika je i širok je dijapazon načina na koji mladi iz Visokog komuniciraju sa mladima iz regije. U želji da naprave bolje životne sredine za sebe ovog puta mladi iz Visokog i mladi iz Kneževo sarađivali su, u okviru regionalne kampanje “Reaguj ljudski – protiv nasilja”, kada su snimili kratkometražni film sa ovom tematikom.

MARKETING

Ovaj video je napravili su članovi “Budi Muško” klubova Kneževo i Visoko, kao dio regionalne kampanje “Reaguj ljudski – protiv nasilja”. Kampanja protiv nasilja je fokusirana na ulogu posmatrača u bilo kom obliku nasilja u školama i zajednici. Ona ima za cilj da osnaži sve mlade da ne smiju biti pasivni posmatrači nasilja i da prikaže da svi imamo zajedničku odgovornost u tome da moramo na siguran način reagovati u takvim situacijama. Kroz ovu kampanju i druge aktivnosti mladi nosioci kampanja idu ka cilju da pruže podršku mladim ljudima, da budu aktivni saveznici u zaustavljanju svih formi nasilja u našoj zajednici.

Damar Omladine se ovom prilikom zahvalio svima koji su učestvovali u realizaciji kratkometražnog filma pod nazivom Reaguj ljudski, koji možete pogledati

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.