Lokalne TemePozitivno VisokoVIDEO: Sportske igre mladih u Visokom

VIDEO: Sportske igre mladih u Visokom

Već nekoliko godina zaredom naš grad domaćin je jedne od najljepših sportskih priča, BHTelecom Sportskih igara mladih, koje diljem Bosne i Hercegovine donose radost za mlade sportiste. Ranije tokom ovog ljeta karavana Sportskih igara mladih boravila je u Visokom, gdje su u kvalifikacionim turnirima najbolje sportiste i sportske kolektive iz Visokog nagradili putovanjem na finalni turnir u Sarajevo.

Podsjećamo, finale u Sarajevu održano je prije nekoliko dana u Sarajevu, a u okviru finalnog takmičenja visočke rukometašice uspjele su izboriti zlatnu medalju, obezbijedivši na taj način putovanje na završni regionalni turnir Sportskih igara mladih u Split.

U prilogu ovog članka pogledajte videoprilog SIM ekipe iz Visokog, Čapljine, Širokog Brijega i Mostara.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE