Lokalne TemePozitivno VisokoVIDEO: Večeras humanitarni party u organizaciji inicijative "Visočani za bolje Visoko" i...

VIDEO: Večeras humanitarni party u organizaciji inicijative “Visočani za bolje Visoko” i Lucky pub-a

Facebook grupa “Visočani za bolje Visoko”, koja je u našem gradu počela djelovati prije nekoliko mjeseci, okupila je veliki broj entuzijasta iz Visokog koji su iskazali volju da pomažu svojim sugrađanima, svom gradu i tako doprinesu boljoj životnoj sredini. Veliki je broj akcija koje je potaknula rasprava u ovoj grupi, a posebno humanitarni rad za socijalno ugrožene kategorije stanovništva u Visokom.

Ovog puta facebook grupa “Visočani za bolje Visoko”, uz tehničku podršku Lucky pub-a i portala Visoko.co.ba, organizuje Humanitarni party za socijalno ugrožene Visočane, na kojem će se nastojati prikupiti sredstva koja će biti od pomoći porodicama iz Visokog, kojima je ta pomoć potrebna za osnovne životne potrebe, školovanje, zdravstvo i slične potrebe.

Tim povodom, naše kolege sa TV Vi-net snimili su jedan kratki prilog o ovom humanitarnom partyju, a ovo je ujedno i prilika da vas pozovemo da se večeras pridružite humanoj misiji nekolicine Visočana koji žele promjene nabolje u našem gradu.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE