Lokalne TemePozitivno VisokoViše stotina učenika osnovnih i srednjih škola iz BiH posjetilo visočke piramide

Više stotina učenika osnovnih i srednjih škola iz BiH posjetilo visočke piramide

U posjetu bosanskim piramidama proteklih su dana, organizirano, došli učenici brojnih osnovnih i srednjih škola: više od 130 učenika iz O.Š. “Cazin”, pedeset učenika iz O.Š. “Sanski Most”, isto toliko iz  Srednje tekstilne škole iz Sarajeva, kao i nekoliko razreda iz osnovnih škola u Sarajevu.

Profesori i nastavnici su vrlo zadovoljni viđenim te su najavili ponovne dolaske s novim odjeljenjima. Ovakve posjete, iako iziskivaju veliki broj vodiča, zahtjevne su organizacijski i realizuju se s prezentacijom prilagođenom za ove uzraste, za vodiče i sam projekt istraživanja piramida su izuzetno važni. 


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE