Naslovnica Lokalne Teme Pozitivno Visoko Visočanin Tar...

Visočanin Tarik Hodžić dio tima koji snima novi serijal “Nadreality Show”

682
PODIJELI

Počelo je snimanje prvih epizoda novog serijala Nadreality show, izvrsna glumačka ekipa i vrhunski autori obećavaju urnebesne skečeve koji će se prepričavati. U ekipi koja snima novi serijal je i Visočanin Tarik Hodžić, iza kojeg već sada stoje ozbiljni projekti od kojih je najpoznatiji svakako “Scream For Me Sarajevo”, dokumentarac za kojeg postoji mišljenje da je jedan od najvrednijih filmova o sarajevskoj opsadi i koji prati događaje dolaska frontmena kultnog metal benda Iron Maiden, Brucea Dickinsona i njegovog benda u opkoljeno Sarajevo 1994. godine, kada je i održan koncert u Bosanskom kulturnom centru (BKC).

Kada je u pitanju “Nadreality Show”, do kraja aprila planirano je snimanje prvih epizoda na lokacijama u Sarajevu i okolini, novitet za ovu sezonu je interaktivni web site koji će omogućiti gledateljima da postanu dio Nadreality ekipe. Autori i glumci pripremaju i poseban muzičko scenski spektakl koji će uživo moći vidjeti svi širom Bosne i Hercegovine.   

U životu se treba zabavljati, izjavio je Zenit Đozić producent i vođa projekta. Konačno je došlo vrijeme da vratimo osmijeh na lica ljudi i da uživamo u životu.

Jedinstvenost i originalnost projekta se ogleda u etabliranoj autorskoj i glumačkoj ekipi koja već nekoliko desetljeća predstavlja izvornu vrijednost sarajevskog i bosansko hercegovačkog prepoznatljivog smisla za humor i satiru.

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.